Kledingbank N-Holland Noord

Door verschillende omstandigheden of gebeurtenissen kan het voorkomen dat je (tijdelijk) geen geld meer hebt voor kleding of schoenen voor je kinderen, je partner en/of jezelf. Wat de reden ook is, gelukkig is er Kledingbank Noord Holland Noord. Zij helpen mensen aan kleding in heel Noord Holland Noord. Naast kleding vind je er ook speelgoed voor kinderen.

Iedereen gaat graag goed gekleed. Door verschillende omstandigheden of gebeurtenissen kan het voorkomen dat je (tijdelijk) geen geld meer hebt voor kleding of schoenen voor je kinderen, je partner en/of jezelf. Wat de reden ook is, gelukkig is er Kledingbank Noord Holland Noord. Wij helpen mensen in heel Noord Holland Noord. De verwachting is dat in de toekomst meer mensen een beroep moeten doen op kledingbanken in Nederland.

Wij krijgen kwalitatief goede, gebruikte kleding van particulieren. Ook bedrijven doneren regelmatig. De Kledingbank geeft herbruikbare kleding, schoenen en accessoires aan mensen die het hard nodig hebben en zelf niet in staat zijn om deze op dit moment te kunnen betalen. Hierdoor dragen wij bij aan armoedebestrijding in Nederland. Daarnaast zetten we ons op deze manier ook in voor een meer circulaire maatschappij.

Kledingbank Noord Holland Noord bestaat uit een grote groep vrijwilligers die elke dag met hart en ziel klaar staan voor mensen die het financieel minder hebben. Warmte, rust en privacy is wat je terug vindt in onze kledingbank. Ons team staat klaar om je te helpen met het uitzoeken van kleding of informatie. Maar ook een luisterend oor of voor gewoon een praatje kun je bij ons terecht.

Huisvesting, voeding en kleding zijn primaire levensbehoeften voor de mens. Onze kledingbank wil inwoners van Noord Holland Noord, die op geen andere wijze kunnen worden geholpen, in één van deze behoeften voorzien. Denk je in aanmerking te komen? Schrijf je dan bij ons in.