GGZ N-Holland Noord

GGZ NHN is specialist in geestelijke gezondheidszorg. GGZ NHN zorgprofessionals hebben veel kennis van een breed scala aan psychiatrische aandoeningen bij mensen van alle leeftijden. Je mogelijkheden en wensen zijn een belangrijk uitgangspunt in de hulpverlening. Ze richten zich daarbij op herstel en, waar dat niet of nog niet mogelijk is, op het draaglijk maken van je klachten.

Hoofdlocatie Alkmaar
A: Oude Hoeverweg 10, 1816 BT Alkmaar
T: 088 65 65 010
(ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur)

Vanuit de visie: ‘Beter worden doe je thuis’, behandeld GGZ NHN waar mogelijk in de eigen omgeving. Als het nodig is, schakelen ze daarbij andere (zorg)organisaties in. GGZ NHN werkt nauw met hen samen, zodat je zo goed mogelijk wordt geholpen.

GGZ Noord-Holland-Noord is al jaren dé specialist in de regio als het gaat om geestelijke gezondheidszorg bij ernstige psychiatrische klachten. Omdat iedereen anders is, verschilt een behandeling bij ons per persoon.

De behandeling is afgestemd op de vraag van de cliënten. Ze kijken samen hoe ze kunnen helpen om klachten weg te nemen of te verminderen. Daarbij onderzoeken ze ook waar iemands krachten liggen, dus wat er wel goed gaat. Daar zetten ze op in bij het herstel.